Vorige slide
Volgende slide

Sfeer en gezelligheid in uw interieur

Rietveld Bloemen & Wonen begrijpt wat u bedoelt

Van uw huis een thuis maken

Sfeer en gezelligheid creëren in onze woning, dat is toch wat we allemaal graag willen? In het aanbod van Rietveld Bloemen en Wonen zijn tal van verschillende interieurartikelen terug te vinden die zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in uw woning. Optimaal genieten in uw eigen stukje paradijs met behulp van unieke (interieur)artikelen? Dat is precies wat wij van Rietveld Bloemen en Wonen voor u kunnen realiseren.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Advies aan huis

Bijzonder veel mensen zijn naarstig op zoek naar mogelijkheden om hun woning en dan meer bepaald hun interieur nog aangenamer te maken. De professionele en gedreven vakidioten van Rietveld Bloemen en Wonen kunnen u adviseren over het plaatsen van de juiste decoratie op die ene plaats die zich daar het best voor leent. Sfeer en gezelligheid zijn de sleutelelementen van een woning waarin u graag thuiskomt na afloop van een lange werkdag. De integratie van de juiste decoratie kan er voor zorgen dat uw interieur zomaar nog aantrekkelijker wordt.

We luisteren naar uw wensen

Veel mensen hebben zeer specifieke ideeën in hun hoofd voor wat de vormgeving van hun interieur betreft. Deze ideeën hebben onder meer betrekking tot het soort stijl die men wenst te creëren. Ideeën zijn echter nog maar hersenspinsels en moeten in de praktijk nog worden gerealiseerd. Onze deskundige vakidioten komen graag bij u langs om samen met u te zoeken naar de meest optimale invulling van uw wensen. Zo beschikt u altijd over een interieur die er in slaagt om al uw verwachtingen volledig in te lossen.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Laat u terras door ons aankleden

Interieur styling en advies is lang niet het enige waarvoor u bij ons terecht kan. Rietveld Bloemen en Wonen is er dan ook niet alleen voor in, maar ook voor buiten het huis. Kan uw terras een grondige restyling gebruiken en bent u daarvoor nog op zoek naar passende decoratie zoals bijvoorbeeld prachtige potten en planten? Ook in dat geval kunt u daarvoor een beroep doen op onze medewerkers. Door het voorzien van op maat gemaakt tuinmeubilair en shadow sails komt u pas echt helemaal tot rust in uw eigen stukje paradijs.