Previous slide
Next slide

Exclusieve, kwalitatieve en tijdloze producten

De merken die wij voeren zijn zorgvuldig geselecteerd

Verrassende relatiegeschenken

De kwaliteit van Rietveld Bloemen en Wonen is eveneens terug te zien in de merken waar gebruik van wordt gemaakt. Wij kiezen dan ook steevast voor merken waarvan we zeker zijn dat de artikelen een absolute zege zullen vormen voor uw woning. Bent u benieuwd welke verschillende merken er zijn terug te vinden in het aanbod van Rietveld Bloemen en Wonen? We stellen ze op deze pagina graag even aan u voor.

Previous slide
Next slide

Mobach

De band die u als bedrijf onderhoudt met niet alleen uw klanten, maar ook uw zakenrelaties is ongelofelijk belangrijk. Af en toe een leuk relatiegeschenkje cadeau doen kan in de praktijk zorgen voor een lange en constructieve samenwerking. Bij Rietveld Bloemen en Wonen beschikken we over een assortiment boordevol met prachtige en bovendien ook verrassende relatiegeschenken. In ieder geval, wilt u graag een medewerker in de bloemetjes zetten of bent u op zoek naar een ander uniek relatiegeschenk? Het is bij ons perfect mogelijk!

Dekocandle

Dekocandle is een kaarsenfabrikant die er om bekend staat elke dag opnieuw het meest kwalitatieve maatwerk af te leveren. De kaarsen van dit merk worden met de hand gegoten in tal van verschillende ontwerpen. De kaarsen kunnen bovendien worden gemaakt in maar liefst 75 verschillende kleuren. Op deze manier is het altijd mogelijk om in elke stijl van interieur de gepaste en gewenste sfeer te creëren. Ben jij ook iemand die houdt van exclusieve geurkaarsen? Dan kunt u eigenlijk niet anders dan kennismaken met dit geweldige merk!

Gommaire

De tijdloze collectie potten van Gommaire kenmerken zich door een rijke uitstraling. Deze uitstraling is het gevolg van het gebruik van de mooiste materialen die op de markt zijn terug te vinden. Het toepassen van verschillende technieken zorgt er voor dat de potten van dit merk in elke interieurstijl kunnen worden geïntegreerd. Gommaire beschikt eveneens over een unieke collectie glaswerk vervaardigd uit het zogenaamde SODA glas. Er wordt voor het vervaardigen van het glaswerk gebruik gemaakt van de fijnste zandsoorten waardoor de helderheid kan worden vergeleken met de kwaliteit van kristal.

Claudi

Het merk Claudi werd opgericht in het jaar 2006 door Karin Elberse en was het resultaat van haar passie voor interieurtextiel. De collectie van het merk Claudi kenmerkt zich door stoffen van hoge kwaliteit die beschikken over een luxueuze uitstraling. Dit gecombineerd met de perfecte afwerking zorgt ervoor dat ze altijd fijn zijn om de beschikking over te hebben in uw interieur. De kussens van het merk Claudi worden in de praktijk altijd geleverd inclusief een vulling van eendendons.

Silk-ka

Prachtige bloemen en planten gemaakt van zijde. Dat is wat u kan verwachten van het merk Silk-ka. Silk-ka is een Nederlands merk dat garant staat voor het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige collecties boordevol met deze prachtige interieurartikelen. Het assortiment van het merk Silk-ka is ongelofelijk gevarieerd waardoor er aan ieders wensen tegemoet kan worden gekomen. Wat het aanbod van dit merk extra mooi maakt? Dat de prachtige planten en bloemen die er deel van uitmaken een leven lang blijven meegaan!

Magazijn Breit

De natuurlijke, decoratieve producten die door Magazijn Breit op de markt zijn gebracht zijn afkomstig uit het verre oosten. Een deel van de collectie van dit merk wordt vervaardigd uit het wortelhout van de teakboom. Dat het design van Magazijn Breit ronduit uniek is blijkt eveneens uit de stenen en houten objecten die met recht en rede bestempeld kunnen worden als primitieve kunst. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van verfijnde decoratie elementen. Het gaat hierbij om Papoea ornamenten en om fossielen en om versteend hout.

Previous slide
Next slide

Domani

Domani is een designmerk dat er om bekend staat ongelofelijk innovatief te zijn voor wat polyester en zinken bloembakken betreft. Het merk slaagt er in de praktijk altijd in traditionele en vernieuwende materialen te combineren met trendy kleuren. Het aanbod van Domani bestaat onder meer uit terracotta potten die beschikken over een bijzondere patine. Ook decoratieve vazen uitgevoerd in de traditionele raku-methode zijn in het fantastische assortiment van het merk Domani terug te vinden.

Ecri

Ecri is een familiebedrijf dat door de jaren heen een ruim aanbod met prachtige keramieken items op de markt heeft gelanceerd. Het gaat hierbij dan niet alleen om vazen en schalen, maar ook om prachtige potten. Ecri is een Nederlands merk dat is opgericht in het jaar 1986 in onze hoofdstad. De ontwerpen van het merk zijn duidelijk sterk geworteld in de Nederlandse design traditie. De subtiele, vernieuwende en onconventionele eigenschappen van de artikelen zorgen er voor dat ze een meerwaarde weten te realiseren in elk interieur.