Previous slide
Next slide

Een aangename werkomgeving is heel belangrijk

Wij maken van elke ruimte de ideale werkplek

Onze decorateurs aan de slag

Het creëren van een aangename werksfeer is van cruciaal belang om te kunnen rekenen op een optimale productiviteit. Bij Rietveld Bloemen en Wonen beschikken we over zeer ervaren decorateurs die daarvoor kunnen zorgen. De expertise van deze ervaren decorateurs zorgt er voor dat er altijd een werkplek kan worden gecreëerd die de productiviteit extra zal weten te ondersteunen. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij op dit vlak voor u kunnen betekenen.

Previous slide
Next slide

Aankleding van de bedrijfsruimtes

Het soort aankleding waar de verschillende bedrijfsruimtes over dienen te beschikken is uiteraard afhankelijk van de functie die ze hebben. Onze ervaren decorateurs zijn steeds in staat om de verschillende bedrijfsruimtes op de meest optimale wijze te decoreren. Dit kan zowel gebeuren met spannende eye-catchers als met rustgevende planten, boeketten of objecten. Op deze manieren zorgen we voor productieve werkomgevingen, maar ook voor imponerende bedrijfsruimtes waarin u klanten of potentiële zakenpartners kan ontvangen.

Verrassende relatiegeschenken

De band die u als bedrijf onderhoudt met niet alleen uw klanten, maar ook uw zakenrelaties is ongelofelijk belangrijk. Af en toe een leuk relatiegeschenkje cadeau doen kan in de praktijk zorgen voor een lange en constructieve samenwerking. Bij Rietveld Bloemen en Wonen beschikken we over een assortiment boordevol met prachtige en bovendien ook verrassende relatiegeschenken. In ieder geval, wilt u graag een medewerker in de bloemetjes zetten of bent u op zoek naar een ander uniek relatiegeschenk? Het is bij ons perfect mogelijk!

Ontzorgende bloemenabonnementen

Op de belangrijke dagen van uw personeel en zakenrelaties automatisch een sfeervol boeket ontvangen? Het lijkt een droom, maar wij maken het waarheid! Rietveld Bloemen en Wonen maakt het dan ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende volledig ontzorgende bloemenabonnementen. Uiteraard bent u altijd verzekerd van een prachtig boeket welke door onze ervaren bloemenbinders wordt gemaakt met de meest verse producten. Ontdek ons prachtige aanbod met ontzorgende bloemenabonnementen meteen!