Rietveld Bloemen en Wonen in Oosterhout

U merkt het verschil door onze passie, van boeketten tot interieur styling

Stijl en schoonheid in ieder boeket

Edith de Jong zorgt samen met vier collega’s voor de sterke filosofie van Rietveld Bloemen en Wonen. Niet alleen zorgen we voor stijl en schoonheid in elk boeket, daarnaast streven we altijd naar tevreden klanten. Iedereen die bij ons werkt is dol op zijn of haar vak. Bovendien heeft iedereen diens eigen specialisatie waardoor we elkaar inspireren. Onze bloembinders, decorateurs en arrangeurs zijn allen stuk voor stuk uiterst gemotiveerd om te streven naar het meest optimale eindresultaat. Daarnaast blijven we onszelf elke keer opnieuw uitdagen. Zo komen we altijd tot nieuwe combinaties en variaties op een bepaalde stijl.

 

Passie en zorgvuldigheid gaan hand in hand

Alle medewerkers van Rietveld Bloemen en Wonen hebben een ontegensprekelijke passie voor hun vak. Deze passie wordt gecombineerd met een unieke zorgvuldigheid waardoor we altijd een glimlach op het gezicht van onze klanten weten te toveren. Onze passie uit zich eveneens in de aanwezigheid van een groot aantal bijzondere bloemen in ons assortiment. Een voorbeeld van dergelijke bloemen zijn de prachtige, grote rozen afkomstig uit Equador. Wij houden er verder van om te werken met andere, natuurlijke materialen. Zo gebruiken we graag karakteristieke takken en materialen die seizoensgebonden zijn.

Interieur styling en advies voor particulieren en bedrijven

We heten onze klanten graag welkom in onze winkel van ruim 300 vierkante meter. In onze winkel treft u een groot aanbod aan met unieke decoratie en prachtige bloemen en boeketten. U kan echter ook een beroep op ons doen voor interieur styling en dit zowel in particuliere woningen als in bedrijfspanden. Ongeacht de ruimte die u graag wenst te decoreren, onze ervaren stylisten zorgen er voor dat de gewenste stijl altijd kan worden gerealiseerd. Dit altijd met unieke, kwalitatieve decoratie-objecten die voldoen aan uw verwachtingen.

Prachtige bloemen en boeketten voor alle situaties

Wij werken bij voorkeur altijd met de bloemen van het seizoen. Dit zorgt er voor dat de wisseling van de seizoenen automatisch zorgt voor een regelmatige variatie in onze boeketten. Wij realiseren voor onze klanten prachtige bruidsboeketten waarbij er steeds rekening wordt gehouden met de symbolische en/of emotionele waarde waar bepaalde bloemen over kunnen beschikken. Dit geldt uiteraard eveneens voor onze rouwboeketten. Ook bloemen laten bezorgen elders in Nederland behoort  tot de mogelijkheden.

Maak kennis met ons team

Ik maak me samen met vier collega’s sterk voor de filosofie van Rietveld Bloemen en Wonen. Stijl en schoonheid in iedere bos bloemen en altijd een tevreden klant. Ik ben dol op ons vak, vooral het klantencontact spreekt mij zeer aan. Ik vind het geweldig om out of the box te denken, mijn klanten te inspireren om net even iets anders te doen. Als de klant dan met een big smile de deur uitloopt kan mijn dag niet meer stuk. Als werkgever ben ik ook motivator voor ons team vakidioten, onze medewerkers krijgen vrijheid om het beste uit zichzelf te halen, hierdoor hebben wij een bruisend enthousiast team met een heerlijke werksfeer, maar zeg nou zelf als je de hele week werkt dan toch zeker met plezier?!

Edith

Toen ik 8 jaar oud was wist ik al dat ik in de bloemen wilde werken. Thuis op de boerderij was ik liever in de tuin tussen de bloemen en planten dan bij de dieren in de schuur. Vanaf mijn 13e ging ik werken bij een bloemenzaak bij ons in de buurt, en daar is het allemaal begonnen. Na een uitwijk binnen de wereld van ICT, kwam ik erachter dat ik terug wilde naar de bloemen. Daar waar mijn hart thuishoort. Ik ben trots op Rietveld bloemen & Wonen en dat ik hier werk. Het maakt mij vrolijk als mensen blij de winkel uitlopen. Het maken van mooie creaties, met de mooiste kleuren wat past bij de wensen van onze klanten.

Aritha

Ik zie mezelf als een duizendpoot die van aanpakken houd en altijd benieuwd is naar het verhaal erachter. Waar komen de bloemen vandaan, wat gaat u ermee doen? Altijd ben ik nieuwsgierig. Genieten kon ik al op jonge leeftijd van mooie bloemen, vooral die rozen bij de buren in de tuin. Eigen parfum maken van deze geweldige rozen! Helaas bleek de geur na dagen niet geweldig, haha. Ook een rozenstruik zonder rozen is lastig uit te leggen aan de buren. Het kon niet anders, ik zou later iets met bloemen gaan doen, en dat is gebeurd bij Rietveld Bloemen en Wonen. Van de geweldige producten die ik mag verkopen, tot de meest bijzondere bloemen, planten en te gekke composities.

Sanne

Ik ben Annefleur u zult mij vooral tegenkomen bij Rietveld Bloemen en Wonen op zaterdagen en in de schoolvakanties, ik volg de opleiding bloem, groen en styling in Breda. Ik houd van bloemen en ik vind het leuk om iets moois te maken voor andere mensen. Mijn rol is dat ik veel ondersteunende werkzaamheden doe zodat ik nog heel veel kan leren bij Rietveld Bloemen en Wonen, om straks net als de vaste collega’s een gepassioneerde vakidioot te worden. Hoe dan ook ik heb er nu al heel veel plezier in!

Annefleur

Mijn naam is Ruben ik ben de steun en toeverlaat van het team. Als er iets gebouwd of gerepareerd moet worden komt dat 9 van de 10 keer van mijn hand. Daarnaast bezorg ik vaak de grote en speciale bloemwerken, planten en potten door heel Nederland. Ik bemoei mij niet teveel met het bloemwerk, hoewel ik het wel tof vind om zo nu en dan een boeket mee te draaien.

Ruben

Ik ben bijna in de winkel geboren, mijn moeder bleek al snel zwanger te zijn toen ze net de winkel had geopend. Voorheen had ik niet zoveel met de winkel maar nu ik ouder word vind ik het leuk om naast mijn studie in de winkel te helpen. Ik help met het schoonmaken van de vazen, uitpakken van de nieuwe collecties enzo zodat mijn collega’s alle tijd en aandacht voor u hebben. Werken bij mama is sowieso ook gezellig.

Meike