Previous slide
Next slide

Rietveld Bloemen en Wonen in Oosterhout

U merkt het verschil door onze passie, van boeketten tot interieur styling

Stijl en schoonheid in ieder boeket

Edith de Jong zorgt samen met vier collega’s voor de sterke filosofie van Rietveld Bloemen en Wonen. Niet alleen zorgen we voor stijl en schoonheid in elk boeket, daarnaast streven we altijd naar tevreden klanten. Iedereen die bij ons werkt is dol op zijn of haar vak. Bovendien heeft iedereen diens eigen specialisatie waardoor we elkaar inspireren. Onze bloembinders, decorateurs en arrangeurs zijn allen stuk voor stuk uiterst gemotiveerd om te streven naar het meest optimale eindresultaat. Daarnaast blijven we onszelf elke keer opnieuw uitdagen. Zo komen we altijd tot nieuwe combinaties en variaties op een bepaalde stijl.

 

Passie en zorgvuldigheid gaan hand in hand

Alle medewerkers van Rietveld Bloemen en Wonen hebben een ontegensprekelijke passie voor hun vak. Deze passie wordt gecombineerd met een unieke zorgvuldigheid waardoor we altijd een glimlach op het gezicht van onze klanten weten te toveren. Onze passie uit zich eveneens in de aanwezigheid van een groot aantal bijzondere bloemen in ons assortiment. Een voorbeeld van dergelijke bloemen zijn de prachtige, grote rozen afkomstig uit Equador. Wij houden er verder van om te werken met andere, natuurlijke materialen. Zo gebruiken we graag karakteristieke takken en materialen die seizoensgebonden zijn.

Interieur styling en advies voor particulieren en bedrijven

We heten onze klanten graag welkom in onze winkel van ruim 300 vierkante meter. In onze winkel treft u een groot aanbod aan met unieke decoratie en prachtige bloemen en boeketten. U kan echter ook een beroep op ons doen voor interieur styling en dit zowel in particuliere woningen als in bedrijfspanden. Ongeacht de ruimte die u graag wenst te decoreren, onze ervaren stylisten zorgen er voor dat de gewenste stijl altijd kan worden gerealiseerd. Dit altijd met unieke, kwalitatieve decoratie-objecten die voldoen aan uw verwachtingen.

Prachtige bloemen en boeketten voor alle situaties

Wij werken bij voorkeur altijd met de bloemen van het seizoen. Dit zorgt er voor dat de wisseling van de seizoenen automatisch zorgt voor een regelmatige variatie in onze boeketten. Wij realiseren voor onze klanten prachtige bruidsboeketten waarbij er steeds rekening wordt gehouden met de symbolische en/of emotionele waarde waar bepaalde bloemen over kunnen beschikken. Dit geldt uiteraard eveneens voor onze rouwboeketten. Ook bloemen laten bezorgen elders in Nederland behoort  tot de mogelijkheden.

Maak kennis met ons team

Ik maak me samen met zes collega’s sterk voor de filosofie van Rietveld Bloemen en Wonen. Stijl en schoonheid in iedere bos bloemen en altijd een tevreden klant. Ik ben dol op ons vak, vooral het klantencontact spreekt mij zeer aan. Ik vind het geweldig om out of the box te denken, mijn klanten te inspireren om net even iets anders te doen. Als de klant dan met een big smile de deur uitloopt kan mijn dag niet meer stuk. Als werkgever ben ik ook motivator voor ons team vakidioten, onze medewerkers krijgen vrijheid om het beste uit zichzelf te halen, hierdoor hebben wij een bruisend enthousiast team met een heerlijke werksfeer, maar zeg nou zelf als je de hele week werkt dan toch zeker met plezier?!

Edith

Renee

Ik kom uit Amsterdam, maar de liefde heeft mij naar Oosterhout gebracht.
Dit was meteen voor mij een goede reden om eindelijk te doen wat ik al jaren wil: Bloemen en Stylen!
In deze prachtige zaak met lieve collega’s leer ik dit prachtige vak nog meer kennen. Ik ben graag in contact met mensen, en ik sta te popelen om u te helpen iets moois te creëren, en u met een lach de deur uit te zien gaan 

Al vrij snel wist ik dat ik een echt bloemenmeisje ben. Daarom ben ik de bloem & stijl opleiding in Breda gaan doen. Vanuit mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Rietveld, maar ik kan zeggen dat ik inmiddels mijn opleiding succesvol heb afgerond. Ik houd van ons mooie vak, en er is niets leuker dan de mooiste creaties voor u te maken! U kunt mij 4 dagen in de week bij Rietveld bloemen & wonen vinden, waar ik allround meewerk om de winkel te stylen boeketten te maken en uiteraard u te ontvangen met een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee!

Annefleur

Mijn naam is Ruben ik ben de steun en toeverlaat van het team. Als er iets gebouwd of gerepareerd moet worden komt dat 9 van de 10 keer van mijn hand. Daarnaast bezorg ik vaak de grote en speciale bloemwerken, planten en potten door heel Nederland. Ik bemoei mij niet teveel met het bloemwerk, hoewel ik het wel tof vind om zo nu en dan een boeket mee te draaien.

Ruben

Ik ben bijna in de winkel geboren, mijn moeder bleek al snel zwanger te zijn toen ze net de winkel had geopend. Voorheen had ik niet zoveel met de winkel maar nu ik ouder word vind ik het leuk om naast mijn studie in de winkel te helpen. Ik help met het schoonmaken van de vazen, uitpakken van de nieuwe collecties enzo zodat mijn collega’s alle tijd en aandacht voor u hebben. Werken bij mama is sowieso ook gezellig.

Meike

Creatief kunnen zijn, vrij kunnen zijn in het geen wat je wilt maken. Dat vind ik super tof, hier bij Rietveld bloemen & wonen kan het allemaal. Elke werkdag is anders. Het liefste ga ik samen met u de hele winkel door op zoek naar de juiste producten en materialen om bij elkaar te stylen.
Voor het gaafste resultaat, daar krijg ik energie van!
Ik vind het super leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en niks is te gek. Samen met mijn andere gezellige collega’s de winkel er top uit laten zien zodat niet alleen wij maar ook u enthousiast wordt van al het moois!

Monique

Ik ben een gepassioneerde en creatieve bloem/stylist in hart en nieren.
Voor ik bij Rietveld kwam heb ik veel projecten gedaan; denk hierbij aan grote kunstbomen en styling bij mensen thuis. Alles komt hier terug bij Rietveld bloemen & wonen.
Het is geweldig om met zoveel mooie, leuke en verschillende producten te werken. En dat ik dan mijn steentje kan bijdragen om jullie blij te maken met iets passends voor ieder huis.
Daar geniet ik van iets moois op maat maken speciaal voor u!

Christa